Nootropics Hulpgids

WAT ZIJN NOOTROPICS?

Nootropics zijn niet nieuw. De term zelf bestaat al sinds 1972, in verwijzing naar de Griekse woorden ‘nous’, wat geest betekent, en ‘trepein’, wat buigen betekent. Nootropics zijn het best bekend als ‘smart drugs’, maar ze worden ook vaak cognitieve versterkers of intelligentieboosters genoemd. Deze supplementen kunnen helpen om het cognitief functioneren, geheugen en de concentratie te verbeteren, evenals de gezondheid van de hersenen op de lange termijn.

HOE WERKEN NOOTROPICS?

De meeste nootropics werken door invloed op neurotransmitters in de hersenen, zoals acetylcholine, glutamaat, serotonine en dopamine. Neurotransmitters zijn chemicaliën die fungeren als informatieboodschappers tussen de zenuwcellen van uw hersenen, wat de reden is waarom zij neuronen heten. Het zijn de neurotransmitters die de signalen geven aan uw hersenen om uw hart te laten kloppen, uw longen te laten ademen, maar ze spelen ook een cruciale rol in uw cognitief functioneren. Door deze neurotransmitters te veranderen, kunnen nootropics gebruikt worden in uw voordeel door de manier waarop uw hersenen functioneren te verbeteren. Sommige nootropics fungeren ook als vasodilatoren, wat werkt door de bloedtoevoer en zuurstof naar uw hersenen te stimuleren en anderen door de zenuwgroei in de hersenen te stimuleren. Maar allen hebben hetzelfde cognitiefverbeterende effect.

ZIJN NOOTROPICS VEILIG?

Nootropics zijn niet giftig en bijwerkingen zijn extreem zeldzaam. Ze kunnen dagelijks gebruikt worden voor een langere periode en, ondanks de benaming smart ‘drugs’, zijn ze volledig veilig en legaal in gebruik.

DE VOORDELEN VAN NOOTROPICS

Er zijn talloze onderzoeken die de cognitiefverbeterende effecten van nootropics ondersteunen, wat ertoe heeft geleid dat nootropics jarenlang door doktoren gebruikt worden om verschillende hersengerelateerde aandoeningen te behandelen zoals de ziekte van Huntington, alzheimer en ADHD. Als u zich bedenkt waar deze soorten medicijnen toe in staat zijn, wordt het duidelijk waarom zij worden gebruikt voor dergelijke ziekten.

Maar degenen die niet lijden aan deze aandoeningen kunnen de medicijnen nog steeds gebruiken en positieve verbeteringen bereiken zoals betere coördinatie, verbeterd humeur, verhoogd leervermogen en geheugenvaardigheden, verminderde symptomen van depressie en stress en verhoogde aandacht en motivatie. De chemie van de hersenen is bij iedereen anders, dus niet iedereen ervaart dezelfde effecten met dezelfde dosering, maar het meest belangrijke om u te bedenken is dat dit niet zomaar “het luchtkasteel” is. Nootropics werken echt en kunnen u een groot aantal voordelen geven.

WAAR WORDEN NOOTROPICS VAN GEMAAKT?

Nootropics zijn online gemakkelijk verkrijgbaar in zowel poeder- als pilvorm. Sommige zijn chemisch gemaakt, en anderen – zoals NooCube – zijn gemaakt van natuurlijk stoffen. Natuurlijke of kruidennootropics zijn verkregen uit of gebaseerd op plantenbestanddelen waarvan is bewezen dat deze het cognitieve vermogen en de gezondheid verbeteren.

Enkele van de beste kruidennootropics zijn Alpha GPC, Bacopa Monnieri, L-Theanine & L-Tyrosine, Huperzine A., en Katteklauw – welke u allemaal zult terugvinden in NooCube. Kruidennootropics zijn net zo effectief als hun synthetische tegenhangers en u kunt er zelfs meerdere van gebruiken om uw resultaten te versterken.

BEGINNEN MET NOOTROPICS

Zoals we hierboven hebben vermeld, is de neurochemie van iedereen anders, dus het effect van nootropics zal van persoon tot persoon verschillen. Dit is de reden waarom wij u adviseren, wanneer u nootropics voor het eerst gebruikt, langzaam te beginnen zodat u het effect ervan kunt bijhouden. Slechts een paar pilletjes is als het goed is alles wat u aanvankelijk nodig hebt, daarna kunt u uw dosis naar wens aanpassen totdat u de gewenste effecten ervaart.

Het is zeer onwaarschijnlijk dat u bijwerkingen zult ervaren wanneer u NooCube gebruikt – of een andere nootropic – maar als dit het geval is, dient u uw dosis onmiddellijk te verlagen. Als u de bijwerkingen blijft ervaren, dient u uw arts raad te plegen.

HAAL ALLES UIT NOOCUBE

Het is goed om te beseffen dat, hoewel nootropics geweldig zijn voor cognitieve verbetering, de effecten ervan kunnen worden uitgebreid als u zelf wat werk doet. Als u heeft besloten om NooCube te kopen, zijn er een paar gemakkelijke manieren waarmee u het maximale eruit kunt halen.

1. SLAAP VOLDOENDE

Slapen is ontzettend belangrijk wanneer u NooCube neemt. Uw geest zal meer gefocust zijn als ooit tevoren wanneer u wakker bent, dus uw lichaam voldoende tijd geven om te herstellen en voor te bereiden op de volgende dag is essentieel. Lucide dromen kunnen voorkomen wanneer u nootropics gebruikt, wat leuk kan zijn, maar probeer toch een goede 6 tot 7 uur rust te krijgen.

2. ZORG VOOR UZELF

Ervoor zorgen dat u in goede conditie verkeert is in elk geval essentieel, maar uw motto dient te zijn: “Gezond Lichaam, Gezonde Geest”. De bonus is dat wanneer u een nootropic gebruikt zoals NooCube, u het makkelijker zal vinden om u te concentreren wanneer u aan lichaamsbeweging doet, wat u veel betere resultaten zal geven.

3. HOUD UW EETGEWOONTEN IN DE GATEN

Voed uw lichaam en hersenen met de juiste voedingsstoffen voor het beste effect. Het oude gezegde “Vis is goed voor de hersenen” is 100% correct. Vooral zalm bevat veel omega-3-vetzuren. Fruits en groente moet ook een grote rol spelen in uw dagelijkse dieet. Bewerkt en fastfood zou moeten worden vermeden. Zorg er ook voor dat u voldoende drinkt, waarbij water uw eerste keuze is. Als u liever iets warms drinkt, is groene thee aan te raden.

4. HAAL ALLES UIT UW NIEUWE MOGELIJKHEDEN

Lees boeken om uw brein te vullen met kennis. Probeer tests die u voorheen niet kon oplossen en andere dingen die u altijd een uitdaging vond. Test het effect van NooCube zozeer dat u het maximale eruit kunt halen.

5. GENIET VAN UW NIEUWE WERELD

Verwacht niet dat u direct een finalist wordt in Mastermind. Dat wil niet zeggen dat u geen verbazingwekkende effecten zult zien – want dat zult u zeker. Met NooCube zult u merken dat u zich kunt concentreren en beter informatie kunt opnemen als ooit tevoren. Uw geheugenbehoud en intelligentieniveau zullen omhoog gaan en u zult de wereld in een nieuw licht zien. Geniet ervan!

VERBETER UW COGNITIEF FUNCTIONEREN OP EEN VEILIGE EN EFFECTIEVE MANIER MET NOOCUBE.

Bestel Nu