Brain Productivity
Sleep Upgrade

Noocube’s Brain Productivity

De dagelijkse alles-in-één nootropische formule voor mensen met deadlines.

 • Krijg een haarscherpe focus

 • Verbeter de probleemoplossende vaardigheden

 • Boost het geheugen en de mentale alertheid

 • Bescherm je ogen tegen dagelijks gebruik van blauw licht

 • Verminder die slopende hersenmist

 • Wetenschappelijk onderbouwde, natuurlijke ingrediënten

Bestel nu100% klanttevredenheid, 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

“Iedere dag begon ik met mijn takenlijst maar moest bijna elke dag afhaken. Het voelde alsof ik overal en nergens was. Noocube heeft geholpen om me beter georganiseerd, evenwichtiger en scherper te voelen.”

— Emily J., 34 jaar

Noocube’s Brain Productivity

De functionele cognitieve ondersteuning, die door de natuur is gemaakt

Geen recept nodig

Door de wetenschap ondersteunde ingrediënten

Afkomstig uit de natuur

Cafeïnevrij

Grote besparingen bij meerdere bestellingen

100% klanttevredenheid, 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Gemaakt met het bekroonde functionele
ingrediënt Lutemax® 2020

Lutemax® 2020 is natuurlijk afgeleid van de goudsbloemplant. Het bevat drie essentiële voedingsstoffen voor de ogen en de hersenen, waaronder luteïne en twee unieke zeaxanthine-isomeren (RR- en RS [meso]-zeaxanthine).

Onderzoeken tonen aan dat Lutemax® 2020 kan helpen bij het ondersteunen van de hersengebieden, die verantwoordelijk zijn voor informatieverwerking zoals het geheugen, de luistervaardigheid en de gezichtsscherpte.

Door onderzoek bevestigd

Een gerandomiseerd, dubbelblind placebo-gecontroleerd onderzoek onder 59 gezonde personen, die elk 12 maanden lang Lutemax® 2020 kregen

Positieve uitkomsten

Verbeterde aandachtsspanne

Versterkt geheugeny

Reduces
mental stress

Toegenomen verwerkingssnelheid

Bestel nu100% klanttevredenheid, 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Bekijk hier hoe Noocube Brain Productivity alledaagse mensen helpt om meer te kunnen bereiken.

“Het helpt om me de hele dag goed op mijn werk te kunnen concentreren. Het maakte mijn werk gemakkelijker.”

“Ik heb ook andere hersensupplementen geprobeerd. Van de meeste van hen werd ik misselijk. Eigenlijk was ik bang om opnieuw noötropica te gaan proberen. Mijn collega vertelde me over Noocube, dus ik dacht dat ik het wel eens zou kunnen proberen.

Ik neem het in met mijn koffie en jeminee, ik heb het gevoel dat ik op scherp sta! Het heeft me geholpen om me de hele dag op het werk te kunnen concentreren. Het maakte mijn werk gemakkelijker. Sterk aanbevolen.”

— Jeffrey P.
Phoenix, AZ, 34 jaar

“Ik heb het gevoel dat ik tijdens stressvolle situaties of bij problemen beter kan denken.”

“Ik heb altijd problemen met mijn concentratie gehad. Vroeger werd ik zo overweldigd door alleen maar te denken aan alle dingen die ik moest doen, dat ik gewoon afhaakte en het gevoel had dat ik me niet kon bewegen.

Noocube's Brain Productivity™ helpt me het gevoel te krijgen dat ik mijn stress en de episodes dat ik me ‘afsluit’ beter aankan. Ik heb het gevoel dat ik in stressvolle situaties of bij problemen beter kan denken. Het is een geweldige investering geweest. Bedankt!”

— Emily J.
Miami, FL, 32 jaar

“Dit is het eerste supplement dat ook echt werkt zoals geadverteerd.”

“Mijn vrouw en ik zitten in het onroerend goed en we zijn altijd op zoek naar manieren om ons onszelf te verbeteren. Wij gebruiken nu 3 maanden Noocube en we hebben zeker een verschil opgemerkt. We zijn het er allebei over eens dat het oplossen van problemen eenvoudiger is geworden.

We kunnen de locaties van huizen onthouden zonder ze de hele tijd op te moeten zoeken. Dit is het eerste hersensupplement dat ook echt werkt zoals geadverteerd. Ik zou aanraden om het wat tijd te geven om het in je lichaam te laten opbouwen, maar als je dat eenmaal hebt gedaan, dan is het geweldig. Wij voelen ons elke dag slimmer worden.”

— ason & Marie J.
San Diego, CA, 42 en 40 jaar

“Ik voelde me productiever, bijna alsof ik dubbel zo hard kon werken!”

“Ik ben van nature een angstig persoon en een beetje introvert. Ik vind het moeilijk om mensen teleur te stellen, dus ik werk de hele tijd. Ik heb een paar supplementen geprobeerd om me te helpen focussen en niet zo veel te stressen, maar ze werkten niet echt of ik was vergeten om ze te blijven innemen.

Ik bestelde Noocube nadat ik het in The Men's Journal zag staan omdat ik het eens wilde proberen. Dit begon eigenlijk meteen te werken. Ik voelde me tijdens het werken beter op mijn gemak. Ik voelde me productiever, bijna alsof ik dubbel zo hard kon werken. Ik word er niet misselijk van en het geeft me geen kriebels. Mijn vrouw probeerde het ook in te nemen en het werkt ook voor haar. Geweldige aankoop. Ik bestel het snel weer”

— Dorian G.
Seattle, WA, 38 jaar

“Het voelde als een opluchting. Alsof ik weer een normaal functionerende volwassene was geworden.”

“Ik heb altijd problemen met de concentratie gehad. Ik bgen zo vaak ontslagen omdat ik data was vergeten of afspraken had gemist. Ik heb een paar dokters bezocht om me te helpen met mijn focus, maar ik kreeg medicijnen waardoor ik me dom ging voelen en alsof ik te langzaam bewoog.

Mijn moeder vertelde me over dit hersensupplement, dus ik dacht dat ik het maar eens moest proberen. In het begin deed het niet veel, maar ik bleef het wel innemen en na ongeveer twee weken voelde ik mijn hersenen scherper worden. Eerlijk gezegd voelde het als een echte opluchting. Alsof ik weer een normaal functionerende volwassene was geworden.”

— Stacey H.
Santa Fe, NM, 32 jaar

Bestel nu100% klanttevredenheid, 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Heb je problemen met hersenmoeheid?

Komt dit je bekend voor...

Je hebt een hele waslijst met taken die je moet doen en je hebt geen idee waar je moet beginnen...

Je brengt terwijl je in bed ligt meer tijd op je smartphone door, misschien wel tot diep in de nacht... en je probeert de agenda van de volgende dag mentaal weg te duwen.

Je hebt wel 50 tabbladen in je webbrowser openstaan en toch heb je het gevoel dat je er omheen aan het draaien bent...

Je mist steeds meer deadlines...

Vrienden en familie vertrouwen niet meer op je zoals vroeger, waardoor je het gevoel hebt dat je een ‘lui’ persoon bent...

Dit is de waarheid: je bent niet lui. Je kunt eenvoudigweg te maken hebben met een overvloed aan ‘overweldigende gifstoffen’ die jouw denken en jouw algehele cognitieve gezondheid kunnen schaden.

Gelukkig kun je daar wat aan doen.

Een team van Duitse onderzoekers en formuleerders kwamen samen om een echt, functionerend hersenhulpmiddel te ontwikkelen dat de cognitieve gezondheid in de kern ondersteunt.

Om jou te helpen het leven terug te krijgen dat je had - een leven waarin je je beter georganiseerd en meer 'alert' voelde. Een leven waarin je de ene taak na de andere kunt voltooien zonder af te hoeven haken of de focus te verliezen.

‘Supervoedingsstoffen’ voor de hersenen, die in overvloed bij snel denkende honderdjarigen worden gevonden

Wat als we 100 zouden kunnen worden met het behoud van de scherpzinnigheid van onze jonge jaren?

Volgens een onderzoek, dat in het Journal of Aging Research werd gepubliceerd, hadden oudere mannen en vrouwen, die tot op hoge leeftijd een normale cognitieve kracht behielden, hogere niveaus van maculaire carotenoïden, luteïne en zeaxanthine in de hersengebieden die verantwoordelijk zijn voor het verwerken van informatie.

Van deze carenoïden is aangetoond dat ze het zeer kritische ‘geheugenmolecuul’ helpen ondersteunen, dat bekend staat als een zenuwcelstimulerende factor die van de hersenen afkomstig is (kortweg BDNF).

De zenuwcelstimulerende factor die van de hersenen afkomstig is (BDNF) is een neurotrofine, die nodig is voor het beschermen van onze zenuwcellen en het ondersteunen van gezonde hersenfuncties zoals de taal, het geheugen, de focus en het gezichtsvermogen, die allemaal bijdragen aan verbeterde productiviteitsniveaus.

Volgens de American Psychological Association lijdt 77% van de Amerikanen tegenwoordig aan symptomen van stress, variërend van vermoeidheid, gebrek aan energie en zelfs slaapproblemen...

Deze negatieve symptomen kunnen ervoor zorgen dat ‘overweldigende gifstoffen’ langzaam onze geheugenmolecuul (ook wel bekend als BDNF) opeten... waardoor we ons ouder gaan voelen en meer ‘hersenscheten’ hebben, die het dagelijkse werk bijna onmogelijk lijken te maken...

Dat is de reden waarom Noocube's Brain Productivity™ is ontwikkeld om de cognitieve gezondheid op cellulair niveau te ondersteunen en te stimuleren, zodat we op natuurlijke wijze een ongelooflijke focus, het geheugen en de concentratie kunnen behouden.

Bestel nu100% klanttevredenheid, 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Noocube's Brain Productivity werkt als geen enkele andere Noötropische formule van tegenwoordig

Noocube's Brain Productivity™ is ontwikkeld door enkele van Europa's beste neurowetenschappers en combineert 12 wetenschappelijk onderbouwde, natuurlijke ingrediënten om de zenuwbanen te ondersteunen voor...

 • Verbeterde probleemoplossende vaardigheden

 • Verminderde gevoelens van ‘hersen overweldiging"

 • Verhoogde motivatie om projecten af te ronden

 • Verbeterde haarscherpe focus

 • Verbeterd geheugen

 • Verlaagde stressniveaus

Plus nog andere extra voordelen zoals een betere slaap, een rustiger gezindheid gedurende de dag en een algemeen beter humeur.

Stel je eens voor dat je al deze voordelen op een dagelijkse basis zonder een doktersrecept zou kunnen hebben of zonder dat je meerdere noötropica hoeft te ‘stapelen’...

Stel je eens voor dat je één taak meteen kunt voltooien zonder te hoeven stoppen of afgeleid te worden...

En stel je eens voor dat je meer tijd per dag hebt omdat je niet langer dingen op je smartphone uitstelt...

Noocube's Brain Productivity™ is het alles-in-één, dagelijkse antwoord dat voor mannen en vrouwen van alle leeftijden werkt.

Probeer Noocube's Brain Productivity™ vandaag nog, zonder risico en ervaar die soepele hersenenergie waarmee jij zonder al te veel moeite meer gedaan kunt krijgen.

Bestel nu100% klanttevredenheid, 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Geen schadelijke bijwerkingen

Geweldige resultaten bij dagelijks gebruik

Legaal in alle landen

Gemaakt met effectieve doseringen

60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

geschikt voor vegetariërs

Bestel nu100% klanttevredenheid, 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

De 5 belangrijkste voordelen van Noocube Brain Productivity formule

Haarscherpe focus

Blijf aan het werk totdat het ook voltooid is zonder stoom te verliezen. Dit kan met behulp van ingrediënten zoals Bacopa monnieri, dat een unieke antioxidant vrijgeeft die de acetylcholine, GABA en serotonine in het lichaam bevordert. Dit draagt dan weer bij aan een betere focus zonder afleiding.

Verbeterd geheugen

Haal gemakkelijk herinneringen op. Alpha-GPC met Huperzia serrata en Lutemax® 2020 kunnen helpen om de neurotransmitters te beschermen, het geheugen en de leerprestaties te verbeteren, evenals de mentale alertheid te ondersteunen.

Verhoogde aandacht

Heb je last van hersenmist, die je afremt? Met ingrediënten zoals Bacopa monnieri, L-Tyrosine plus het krachtige B-vitamine trio (B1, B7 en B12), werkt de unieke formule van Noocube om vooral in veeleisende situaties de concentratie en de aandacht te verhogen.

Verlaagde stressniveaus

Met behulp van Lutemax® 2020, Resveratrol, L-Tyrosine en L-Theanine kan de formule van Noocube helpen om de stressniveaus te beheersen en kan zelfs een vermindering van overtollig cortisol ondersteunen.

Verbeterde oog-hersenverbinding

We staren meer dan ooit naar onze schermen. Onderzoek suggereert dat het ‘blauwe licht’ dat van deze schermen uitstraalt, oxidatieve stress kan veroorzaken. Dit kan bijdragen aan oogvermoeidheid, maculaire schade en verstoorde slaapcycli - wat allemaal de veroudering van de gezondheid van onze hersenen versnelt.

Lutemax® 2020 is gemaakt met 3 maculaire carotenoïden, die klinisch worden ondersteund, om de oog-hersenverbinding te beschermen, de oxidatieve stress te bestrijden en zelfs gezonde slaappatronen te verbeteren.

Bestel nu100% klanttevredenheid, 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Neem voor dagelijkse hersenondersteuning Noocube's Brain Productivity

Ontwikkeld voor mannen en vrouwen van alle leeftijden

Of je nu een atleet bent, die zijn hoofd erbij moet houden, een student die gedreven is voor die perfecte cijfers of een bedrijfseigenaar, die veel verantwoordelijkheid op zich neemt...

Noocube Brain Productivity™ is een functionele noötropische formule, die wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten bevat om je gefocust, kalm en gedreven te houden!

Ouders

Noocube Brain Productivity™ is favoriet bij ouders, die nooit een moment voor zichzelf lijken te pakken. Onze formule helpt hen om energiek en gefocust te blijven zodat ze de waanzin van het leven bij kunnen houden.

Mensen die zichzelf willen bewijzen

Noocube Brain Productivity™ werkt om overweldigende gevoelens te verminderen en helpt bij het in evenwicht brengen van stress, waardoor zij gefocust kunnen blijven en problemen met een verbeterde mentale helderheid kunnen overdenken.

Studenten

Noocube Brain Productivity™ helpt studenten om gefocust te blijven, verbetert hun leerprestaties, versterkt het geheugen om te helpen bij examens en houdt de stressniveaus in evenwicht.

Atleten & sporters

Noocube Brain Productivity™ werkt om de trainingsprestaties te verbeteren door mannen en vrouwen te helpen om gefocust te blijven, meer motivatie te hebben en door een toename van de trainingsintensiteit te laten zien.

Volwassenen 55+

Noocube Brain Productivity™ gebruikt zijn natuurlijke ingrediënten om de levensduur en de plasticiteit van de hersenen te ondersteunen voor een haarscherp geheugen, een beter humeur en minder hersenmist.

Bestel nu100% klanttevredenheid, 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

HET WORDT STEEDS BETER
(NET ALS JIJ)

Noocube Brain Productivity v3.0 is nu
Geschikt voor vegetariërs

Gebruik je Noocube Brain Productivity al een tijdje? Dan heb je misschien gemerkt dat er een paar kleine, maar belangrijke dingen veranderd zijn op het etiket.

Wat hebben we verbeterd aan v3.0?

 • Alpha GPC (glycerylfosforylcholine) is afgeleid van soja, dus werd het geüpgraded naar VitaCholineR. Dat is immers allergeenvrij en biologisch beter beschikbaar.
 • Extract van haverstro bevat gluten, daarom hebben we het vervangen door concentraat van Panax ginseng.
 • Biotine werd opgewaardeerd naar D-Biotine, een plantaardige vorm van biotine met een betere biologische beschikbaarheid.
 • Magnesiumstearaat is een vloeibaar bestanddeel dat ervoor zorgt dat het product in de capsules past, en werd vervangen door plantaardig magnesiumstearaat.
BESTEL NU 100% tevredenheid, 60 dagen geldteruggarantie

12 wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten voor algehele cognitieve ondersteuning

Lutemax® 2020

Het is aangetoond dat de bekroonde combinatie van 3 maculaire carotenoïden oxidatieve stress bestrijdt, die het gevolg van blootstelling aan ‘blauw licht’ is.

Onderzoeken tonen ook aan dat Lutemax® 2020 de gezondheid, de aandacht, de focus, de leerprestaties en de slaappatronen van de hersenen kan verbeteren en terwijl de neurotransmitters worden beschermd en op een natuurlijke wijze een sterkere oog-hersenverbinding kan bevorderen.

Bacopa monnieri 12:1 (20% bacosiden) 250mg

Boordevol met een uniek type verbinding genaamd ‘bacosiden’, kan dit natuurlijke adaptogeen de bloed-hersenbarrière passeren en zich aan receptoren binden, die weer kunnen helpen bij het gemakkelijk verwerken van moeilijke informatie zonder je overweldigd te voelen.

CONCENTRAAT VAN PANAX GINSENG 20 MG

Aziaten gebruiken dit krachtige adaptogeen al sinds de oudheid om stress te verminderen. Moderne studies tonen aan dat je werkgeheugen en je stemming verbeteren door stresshormonen te verlagen. We gebruiken een concentraat van 200:1, dus 20 mg is in kracht gelijk aan 4.000 mg puur Panax ginsengpoeder!

Bekijk alle 12 nootropische ingrediënten

Wat als je van het gefrustreerde en verstrooide denken verlost zou kunnen worden...

en de heldere en gefocuste energie had, die je altijd al wilde hebben...

Noocube Brain Productivity™ is een functionele nootropische formule, die is ontwikkeld om een gevoel van een heldere focus en energie te bevorderen, zodat je zonder je verstrooid en overweldigd te voelen meer kunt bereiken.

Probeer het vandaag nog en voel je binnen 60 dagen gegarandeerd productiever of je krijgt je geld terug.

Bestel nu100% klanttevredenheid, 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Noocube's Brain Productivity versus anderen

Als het gaat om volledige hersenondersteuning, is er gewoon geen beter product

Anderen

Bestel nu100% klanttevredenheid, 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Wat als je jezelf zou kunnen vermenigvuldigen?

Noocube's Brain Productivity™ werkt naast je dagelijkse routine als een functionele nootropic, waardoor je meer bereikt kunt krijgen in een periode van 24 uur zonder je overweldigd of verstijfd door de besluitvorming te voelen.

 • ➤ Verhoogt de haarscherpe focus en de aandacht
 • ➤ Beschermt tegen schadelijke blootstelling aan ‘blauw licht’ voor een sterkere oog-hersenverbinding
 • ➤ Verbetert vooral in veeleisende situaties het probleemoplossend vermogen
 • ➤ Vernietigt de hersenmist voor een beter geheugen
 • ➤ Verhoogt de mentale alertheid en de leerprestaties
 • ➤ Bovendien kun je met deze extra voordelen ook genieten van een betere nachtrust, minder stress en een algeheel positieve stemming
 • ➤ GRATIS bonussen! Elke bestelling van Noocube's Brain Productivity™ wordt met twee van onze meest populaire e-handleidingen helemaal gratis geleverd:
  • De top 10 hersenvoedsel dat je 's nachts slimmer kan maken
  • 5 gemakkelijk te volgen hersenoefeningen voor een bovenmenselijke focus
Bestel nu100% klanttevredenheid, 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Kies de Noocube verpakking die bij jou past

Belangrijke opmerking: de meeste van onze nieuwe klanten, die de grootste verbeteringen in hun cognitieve gezondheid ervaren, nemen ofwel de 3-maanden of de 5-maanden levering van Noocube's Brain Productivity™

100% niet-goed-geld-terug garantie

Gratis verzending

Enorme besparingen bij meerdere aankopen

Gemaakt in een door de FDA geregistreerde en geïnspecteerde faciliteit

Levering voor 1 maand

De Goedkoopste Optie

Detailhandel:€74,99

€59,99

Besparingen:€15,00

60 Capsules

Koop Het NuSnelle en Gratis Verzending

Levering voor 3 maanden

Het Meest Populair

Detailhandel:€224,97

€119,99

Besparingen:€104,98

180 Capsules

Koop Het NuSnelle en Gratis Verzending

Levering voor 5 maanden

De Grootste Besparing

Detailhandel:€299,95

€179,99

Besparingen:€119,96

300 Capsules

Koop Het NuSnelle en Gratis Verzending

GRATIS wereldwijde verzending

GRATIS potten bij grotere verpakkingen

Gratis handleidingen over het brein

Order Noocube’s Brain Productivity™ Today And Receive Instant Access To Our E-Guides and Newsletter For FREE!

In de e-handleidingen en de nieuwsbrief zal je worden verteld over:

 • ➤ De top 10 van de beste voedingsmiddelen, die volgens onderzoekers van Harvard het geheugen kunnen verbeteren, de gezondheid van de hersenen kunnen versterken... en het stressniveau kunnen verlagen (plus de 5 meest hersenbeschadigende voedingsmiddelen, die je koste wat kost moet vermijden... en die je nu in huis zou kunnen hebben)
 • ➤ De 5 gemakkelijk te volgen hersenoefeningen, die je 's ochtends als eerste kunt doen zodat je je de hele dag helder, geconcentreerd voelt en een scherpe focus hebt.
 • ➤ Dagelijkse tips en diepgaande artikelen van onze Noocube-hersenonderzoekers om je scherp en geïnformeerd te houden.
 • ➤ En nog veel meer, inclusief de tijdelijke kortingen, die alleen aan onze Noocube-leden kan worden gegeven.
Bestel nu100% klanttevredenheid, 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Je wordt gedekt door onze 100% klanttevredenheid, 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Wij hebben alle vertrouwen in onze Noocube Brain Productivity™ formule en het vermogen ervan om de algehele cognitieve gezondheid te ondersteunen, de mentale alertheid te verbeteren, de focus en aandacht te vergroten en stress te helpen verlagen.

Als je echter niet 100% tevreden bent en als je niet de positieve, hersenondersteunende eigenschappen van deze ingrediënten ervaart, retourneer dan binnen 60 dagen na aankoop je bestelling en wij zullen jouw geld zonder problemen terugbetalen.

Bestel nu100% klanttevredenheid, 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Veel gestelde vragen

Welke verpakking van Noocube is geschikt voor mij?

Veel van onze klanten, die het beste resultaat ervaren, hebben vaak het beste resultaat met een verpakking van 3 of 5 maanden.

Dit geeft voldoende tijd om de perfect afgemeten mix van natuurlijke ingrediënten vollediger te laten opnemen en te wennen aan jouw unieke systeem.

Hoewel een levering van Noocube van 1 maand je nog steeds veel van de voordelen van de natuurlijke ingrediënten kan bieden, is het het beste om Noocube gedurende ten minste 3 maanden regelmatig te blijven gebruiken om alles te kunnen ervaren wat de hoogwaardige ingrediënten te bieden hebben.

Je loopt geen extra risico door vandaag nog meer te bestellen. Je wordt nog steeds gedekt door onze 100% niet-goed-geld-terug garantie van 60 dagen, die je nergens anders zult vinden.

Zo zeker zijn wij dat je vrijwel onmiddellijk een positief resultaat zult ervaren.

Klik nu hier om een bestelling van 3 of 5 maanden te plaatsen en bespaar vandaag nog geld »


Is Noocube Brain Productivity™ echt veilig?

Ja! Onze Noocube-formule bevat alleen ingrediënten die in de natuur worden aangetroffen en waarvan door middel van onderzoek is aangetoond dat ze ook werkzaam zijn.

Onze formule kan zonder doktersrecept worden gekocht, is licht verteerbaar en momenteel zijn er geen bekende bijwerkingen bekend.


Hoe snel kan ik positieve resultaten verwachten?

De effectiviteit kan natuurlijk van persoon tot persoon verschillen en is afhankelijk van gewoonten, genen en leeftijd. Maar veel van onze klanten ervaren binnen de eerste paar dagen na het regelmatig innemen van Noocube al positieve resultaten.

Dat is geen wonder – dit supplement is ontwikkeld na jaren van evidence-based onderzoek. Alleen de beste, hoogwaardige ingrediënten om de algehele cognitieve gezondheid te verbeteren en die door de wetenschap worden ondersteund, worden in dit supplement gebruikt.

Hoewel veel van onze klanten de voordelen van de formule van Noocube bijna meteen kunnen ervaren, raden wij altijd aan om Noocube minimaal 3 tot 5 maanden te gebruiken. Op die manier kun je de volledige kracht ervaren van wat deze formule te bieden heeft.


Wat zal ik merken als ik de formule van Noocube ga gebruiken?

Veel van onze klanten meldden wat ze tijdens het eerste gebruik van Noocube merkten. Ze voelden zich meer ‘op hun gemak’ en niet meer zo gestrest... bijna alsof de frustraties van alledag verdwenen leken te zijn.

Na de eerste paar weken begonnen ze te merken dat hun denken helderder aanvoelde, alsof ze in staat waren om met meer vertrouwen en ook sneller beslissingen te kunnen nemen dan voorheen.

Bij voortgezet gebruik verklaarden onze meer toegewijde Noocube-leden hoe ze zich productiever voelden en in staat waren om taken op het werk of thuis in één keer te ‘voltooien’ zonder door alle afleidingen te moeten stoppen of op een zijspoor te raken.


Bevat Noocube Brain Productivity™ cafeïne?

Nee. Onze formule bevat geen cafeïne. Wij gebruiken alleen ingrediënten die de cognitieve functies en de energie helpen verbeteren zonder het gebruik van actieve stimulerende middelen en hun ongemakkelijke bijwerkingen.


Hoe kan ik Noocube's Brain Productivity™ het beste gebruiken?

Voor de beste resultaten raden wij aan om Noocube Brain Productivity™ elke dag in te nemen en dan bij voorkeur 's ochtends.

Neem eenvoudig 2 gemakkelijk door te slikken capsules Noocube met wat water in. Het kan met of zonder voedsel worden ingenomen.


Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met Noocube?

Als je niet tevreden bent met je resultaten terwijl je Noocube regelmatig gebruikt, kun je je bestelling binnen 60 dagen na aankoop retourneren voor een volledige terugbetaling.

We weten dat door het nemen van Noocube Brain Productivity™ - als onderdeel van je gezondheidsroutine - je binnen een week al positieve cognitieve voordelen kunt ervaren.

We weten echter ook dat niet iedereen hetzelfde is. Daarom hebben we er alle vertrouwen in om onze 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie op elke bestelling van Noocube toe te passen.

Dus als je niet tevreden bent met je focus, mentale alertheid en betere hersengezondheid, retourneer dan je bestelling binnen 60 dagen na aankoop en wij zullen dan elke cent terugbetalen. Wij zullen verder geen vragen stellen of hierover moeilijk doen.


Zijn mijn creditcardgegevens wel veilig?

Ja! We verwerken al onze bestellingen via een veilig, versleuteld systeem voor betalingsverwerking. Wij hebben geen toegang tot jouw creditcardgegevens en we hebben ook niet de mogelijkheid om jouw creditcardgegevens op te slaan.


Hoe snel ontvang ik mijn pakket nadat ik mijn bestelling heb geplaatst?

Als je in de Verenigde Staten woont, zou je bestelling binnen 5 werkdagen moeten worden bezorgd.

Als je in het Verenigd Koninkrijk woont, zou je bestelling binnen 5 werkdagen moeten worden bezorgd.

Voor klanten in Europa, Canada of Australië moet je rekening houden met 10 werkdagen voordat de bestelling wordt bezorgd.

De levertijden elders kunnen variëren. Alle producten worden vanuit het dichtstbijzijnde magazijn in de VS, het VK of Europa verzonden.


Kan ik het volledige etiket en alle ingrediënten bekijken?

Natuurlijk, wij verbergen onze ingrediënten niet en geven de volledige details over hun doseringen.


Wetenschappelijke bronnen

1–Arunkumar, Ranganathan, et al. “The Macular Carotenoids: A Biochemical Overview.” Biochimica Et Biophysica Acta (BBA) - Molecular and Cell Biology of Lipids, Elsevier, 10 Jan. 2020, www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1388198120300093

2–Poulose, Shibu M, et al. “Effects of Pterostilbene and Resveratrol on Brain and Behavior.” Neurochemistry International, U.S. National Library of Medicine, Oct. 2015, www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26212523

3–PS;, Arunkumar R;Gorusupudi A;Bernstein. “The Macular Carotenoids: A Biochemical Overview.” Biochimica Et Biophysica Acta. Molecular and Cell Biology of Lipids, U.S. National Library of Medicine, pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31931175/

4–Colzato, Lorenza S, et al. “Working Memory Reloaded: Tyrosine Repletes Updating in the N-Back Task.” Frontiers in Behavioral Neuroscience, Frontiers Media S.A., 16 Dec. 2013, www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3863934/

5–OmniActive Health Technologies, 13 Jan. 2021, omniactives.com

6–Johnson, Elizabeth J, et al. “Relationship between Serum and Brain Carotenoids, α-Tocopherol, and Retinol Concentrations and Cognitive Performance in the Oldest Old from the Georgia Centenarian Study.” Journal of Aging Research, Hindawi Publishing Corporation, 2013, www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3690640/

7–Kennedy, David O. “B Vitamins and the Brain: Mechanisms, Dose and Efficacy--A Review.” Nutrients, MDPI, 27 Jan. 2016, www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4772032/

8–Klein J, Gonzalez R, Köppen A, Löffelholz K. Free choline and choline metabolites in rat brain and body fluids: sensitive determination and implications for choline supply to the brain. Neurochem Int. 1993;22(3):293-300.

9–Nobre, Anna C, et al. “L-Theanine, a Natural Constituent in Tea, and Its Effect on Mental State.” Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition, U.S. National Library of Medicine, 2008, www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18296328

10–Peth-Nui, Tatimah, et al. “Effects of 12-Week Bacopa Monnieri Consumption on Attention, Cognitive Processing, Working Memory, and Functions of Both Cholinergic and Monoaminergic Systems in Healthy Elderly Volunteers.” Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine : ECAM, Hindawi Publishing Corporation, 2012, www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23320031

11–Johnson, Elizabeth J., et al. “Relationship between Serum and Brain Carotenoids, -Tocopherol, and Retinol Concentrations and Cognitive Performance in the Oldest Old from the Georgia Centenarian Study.” Journal of Aging Research, Hindawi, 9 June 2013, www.hindawi.com/journals/jar/2013/951786/

12–Snow, Alan D, et al. “The Amazon Rain Forest Plant Uncaria Tomentosa (Cat's Claw) and Its Specific Proanthocyanidin Constituents Are Potent Inhibitors and Reducers of Both Brain Plaques and Tangles.” Scientific Reports, Nature Publishing Group UK, 6 Feb. 2019, www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30728442

13–Stough, C, et al. “The Chronic Effects of an Extract of Bacopa Monniera (Brahmi) on Cognitive Function in Healthy Human Subjects.” Psychopharmacology, U.S. National Library of Medicine, Aug. 2001, www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11498727

14–Stringham, James M, et al. “Lutein across the Lifespan: From Childhood Cognitive Performance to the Aging Eye and Brain.” Current Developments in Nutrition, Oxford University Press, 4 June 2019, www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6629295/

15–JM;, Stringham NT;Holmes PV;Stringham. “Supplementation with Macular Carotenoids Reduces Psychological Stress, Serum Cortisol, and Sub-Optimal Symptoms of Physical and Emotional Health in Young Adults.” Nutritional Neuroscience, U.S. National Library of Medicine, pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28198205/

16–“Stressed in America.” Monitor on Psychology, American Psychological Association, www.apa.org/monitor/2011/01/stressed-america

17–Tanprasertsuk, Jirayu, et al. “Relationship between Concentrations of Lutein and StARD3 among Pediatric and Geriatric Human Brain Tissue.” PLOS ONE, Public Library of Science, journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371%2Fjournal.pone.0155488

18–Vollala, Venkata Ramana, et al. “Enhancement of Basolateral Amygdaloid Neuronal Dendritic Arborization Following Bacopa Monniera Extract Treatment in Adult Rats.” Clinics (Sao Paulo, Brazil), Hospital Das Clínicas Da Faculdade De Medicina Da Universidade De São Paulo, 2011, www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21655763/

19–Cellular and Behavioral Effects of Stilbene Resveratrol Analogues: : Implications for Reducing the Deleterious Effects of Aging James A. Joseph, Derek R. Fisher, Vivian Cheng, Agnes M. Rimando, and Barbara Shukitt-Hale Journal of Agricultural and Food Chemistry 2008 56 (22), 10544-10551 DOI: 10.1021/jf802279h

20–Stringham NT, Holmes PV, Stringham JM. Effects of macular xanthophyll supplementation on brain-derived neurotrophic factor, pro-inflammatory cytokines, and cognitive performance. Physiol Behav. 2019;211: 112650.

21–Balchem Corporation, 18 July 2023,
https://balchem.com/human-nutrition-health/products/vitacholine/"

22–Institute of Medicine (US) Standing Committee on the Scientific Evaluation of Dietary Reference Intakes, its Panel on Folate, Vitamins OB, Choline. Choline. National Academies Press (US); 1998.

23–Reay JL, Scholey AB, Kennedy DO. Effects of 8 weeks administration of Korean Panax ginseng extract on the mood and cognitive performance of healthy individuals. J Ginseng Res. 2007;31. doi:10.5142/JGR.2007.31.1.034

24–Baek JH, Heo J-Y, Fava M, Mischoulon D, Choi KW, Na EJ, et al. Effect of Korean Red Ginseng in individuals exposed to high stress levels: a 6-week, double-blind, randomized, placebo-controlled trial. J Ginseng Res. 2019;43: 402–407.

25–Munzuroğlu M, Danışman B, Akçay G, Yelli İ, Aslan M, Derin N. Effects of biotin deficiency on short term memory: The role of glutamate, glutamic acid, dopamine and protein kinase A. Brain Res. 2022;1792: 148031.

26–Tangney CC, Aggarwal NT, Li H, Wilson RS, Decarli C, Evans DA, et al. Vitamin B12, cognition, and brain MRI measures: a cross-sectional examination. Neurology. 2011;77: 1276–1282.

Meer dan 299.434 aankopen

Meer dan 509.389 potten verkocht

Meer dan 30.563.340 pillen ingenomen